Jdi na obsah Jdi na menu

Multifunkční náramek

Pokud si myslíte, že náramky z Paracordu už všechno předvedly, tak to jste se spletli.Multifunkční náramek na přežití v sobě spojuje užitečné věci, na které se v případě nouze můžete 100% spolehnout.


Rozpletením náramku získáte:


- Sponu s magnéziovým křesadlem (Fire steel vytvoří proud jisker o teplotě až 3000°C,  navíc            funguje i mokrý ) a signalizační píšťalkou, která je  slyšitelná až na 500 metrů daleko!
- Voskovaný papír (chrání vybavení v náramku  před vlhkem a nepřízní počasí)
- Drátovou pilu z ocelového drátu dlouhou 70cm, která se dá použít při stavbě přístřešku nebo na past "Pytlácké oko,,
- Sterilní čepelku do skalpelu (k použití  při první pomoci)
- 4m Paracordu 550 (padáková šňůra používaná na padácích Americké armády s nosností až 250Kg)
- 5m rybářského vlasce síly 0,50mm s háčkem na ryby vel.1/0
- 10m dratve (silná ruční nit na opravu výstroje a vybavení)
- 40cm reflexního Paracordu 550 (použití mimo jiné  jako oka pro prsty na drátovou pilu)
- 60cm FIRE CORDu (multifunkční lanko pletené stejně jako Paracord a ze stejných materiálů. K sedmi klasickým jádrům je přidáno ještě jedno z materiálu, který snadno hoří a to i když je např. mokrý.Je vyroben ze speciální tkaniny napuštěné hořlavou směsí s vysokou teplotou hoření a snadným zápalem.)

To už je pořádný seznam vybavení na to, že se jedná o nenápadný doplněk určený ke každodennímu nošení, který navíc dobře vypadá a dokáže zachránit život! Jeho majitel určitě ocení i fakt, že přes množství vybavení, který Multifunkční náramek obsahuje, je malý a uživatele nijak neomezuje.


Módní trend, který pomalu upadal v zapomění se vrací na scénu v novém, hodně promyšleném kabátě. Novinka v podobě Multifunkčního náramku na přežití  je spojením módního doplňku a pomyslné KPZ (krabička poslední záchrany) kterou si jistě většina z nás pamatuje ze svých dětských let. I dnes spousta lidí ocení možnost, mít u sebe pár šikovných ,,drobností'', které v případě nouze dokážou významně pomoci a vyřešit nastalou, krizovou situaci.

 

Náhledy fotografií ze složky !!!NOVÉ!!! Multifunkční náramek